Kattavat remonttipalvelut Espoosta käsin koko pääkaupunkiseudulle

Kaikki yhteystiedot

ProFam Palvelut Oy tarjoaa käyttöösi kattavat rakentamis- ja remontointipalvelut. Saatavilla on kaikenlaiset remontit, ulkosivujen saneerauksista huoneistoremontteihin ja kaikkeen siltä väliltä. Saat ProFamilta myös apumiespalvelut, eli vuokratyövoimaa rakennustyömaille ja myös kiinteistöhuoltoon.

Ota yhteyttä ProFamiin ja kerro, minkälaisen remontin tarpeessa olet. Palvelut ovat saatavilla Espoosta käsin koko pääkaupunkiseudulla!

Remontointi- ja rakennuspalvelut

ProFamin rakennuspalvelut toteutetaan vastaamalla kaikkiin asiakkaan tarpeisiin. 

Saatavilla ovat mm. seuraavat remontti- ja rakennuspalvelut:

  • Tasoite- ja maalaustyöt

  • Sisäpuolen tasoitukset

  • Sisäpuolen maalaukset

  • Ulkosivujen remontit

  • Kattoremontit

  • Sisäremontit

  • Huoneistoremontit.

ProFam tuottaa myös paljon muita rakennus- ja remontointipalveluita, joten jos juuri sinun tarvitsemaasi palvelua ei löydy listasta, ota silti rohkeasti yhteyttä. Saat ProFamilta aina ystävällistä palvelua ja laadukkaita rakennuspalveluita kilpailukykyiseen hintaan!

Tutustu myös kunnossapitopalveluihin

Rakennussiivoukset

Etsitkö luotettavaa ja tarkkaa loppusiivouksen toteuttajaa esimerkiksi remonttikohteeseen tai rakennustyömaalle? ProFam hoitaa rakennussiivoukset vankalla ammattitaidolla kaikenlaisissa tiloissa.

Kokeneet työntekijämme puhdistavat uudisrakennukset ja remontoidut tilat liasta ja pölystä niin, että ne voidaan ottaa turvallisesti käyttöön. Toteutamme rakennussiivouksia muun massa asuinrakennuksissa ja liiketiloissa.

Tilaa ProFamin tiimiltä rakennussiivous minne tahansa pääkaupunkiseudulla. Siivoamme niin omissa remonttikohteissamme kuin muissakin remontti- ja rakennuskohteissa.

Apumiespalvelut

Apumiespalvelut ovat kätevä tapa lisätä työntekijöiden määrää silloin, kun työn määrä kasvaa yllättäen ja hetkellisesti, kuten esimerkiksi sairastapauksen tai kiireisemmän sesongin johdosta. Vuokraamalla työvoimaa ProFamilta saat osaavat ammattilaiset käyttöösi nopeasti erilaisiin rakennustyömaan tai kiinteistöhuollon tarpeisiin.

Rakennustyömaista vähintään kolmasosa hyödyntää vuokratyövoimaa. Vuokratyövoiman käyttö tarjoaa mahdollisuuden säädellä työntekijöiden määrää vaihtuvien toimeksiantojen mukaan. Samanaikaisesti se voi kuitenkin tuoda mukanaan ongelmia liittyen esimerkiksi työntekijöiden ammattitaidon tai tiedon puutteeseen. ProFamin apumiespalveluiden kanssa vältyt näiltä ongelmilta, sillä yrityksellä on apumiespalveluista jo pitkä kokemus. Tämän johdosta ProFam hoitaa tämän palvelun tehokkaalla rutiinilla, ja kaikkiin tilanteisiin pystytään reagoimaan nopeasti.

Yhteydenottokuvake

ProFam palvelee Espoosta käsin koko pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous remontointipalveluille!

Katso yhteystiedot