Kunnossapidon palvelut ja pihatyöt Espoosta käsin koko pääkaupunkiseudulla

Jätä tarjouspyyntö

ProFam Palvelut Oy tarjoaa luotettavat kunnossapidon palvelut sekä taitavat pihatyöt yrityksille ja yksityisille asiakkaille. Saatavilla on monenlaisten vihertöiden lisäksi kaikki kiinteistön turvallisuuden ja toimivuuden ylläpitämiseen tarvittavat työt.

Ota yhteyttä ProFamiin ja pyydä tarjous tarvitsemallesi kunnossapidon palvelulle tai pihatyölle. Palvelut toteutetaan Espoosta käsin koko pääkaupunkiseudulla!

Kunnossapito

Hyvällä kiinteistön hoidolla ja kunnossapidolla ProFam pystyy huolehtimaan kiinteistön käyttökunnosta ja sen ulkoalueiden näyttävyydestä sekä turvallisuudesta ympäri vuoden. Vastuullisella seurannalla ja suunnitelmallisella toiminnalla voidaan myös huomioida ja samalla minimoida kiinteistön ympäristövaikutuksia. Näin onnistuu esimerkiksi kiinteistön energiankulutuksen säätö optimaalisemmalle tasolle, mikä näkyy alentuneessa kustannustasossa. 

ProFamin kunnossapitopalvelut kattavat kaikki talotekniset huolto- ja ylläpitopalvelut sekä ulkoalueiden hoidon ja kunnossapidon. Mikäli olet kiinnostunut enemmän viher- ja pihatöistä, lue niistä lisää alta.

Piha- ja vihertyöt

Mikäli pihasi kaipaa ehostusta, kutsu ProFam käymään. Käynnin aikana ProFamin ammattilainen tutustuu kanssasi pihan ongelmakohtiin ja muihin suunnittelua vaativiin kohtiin. 

ProFamin viherrakentamisen ammattilaiset rakentavat kaikki pihat ja viheralueet vahvalla ammattitaidolla. Kokemusta löytyy pienistä kotien takapihoista aina laajoihin julkisen sektorin piha-alueisiin. 

Piha on paikka, jossa on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kesken ja siitä voikin tehdä kodin mukavimman paikan. Yrityksillä piha puolestaan toimii eräänlaisena käyntikorttina ja se on tärkeässä osassa luomassa ensivaikutelmaa asiakkaille. Mikäli olet harkinnut kotisi myymistä, kannattaa silloinkin piha laittaa huippukuntoon, jotta saat siltä osin nostettua talon tai asunnon hinnan huippuunsa.

Lue lisää yrityksestä
Yhteydenottokuvake

Pyydä tarjous kunnossapidolle ja pihatöille! Palvelemme Espoosta käsin koko pääkaupunkiseudulla.

Katso yhteystiedot